Waar kan je het beste je vakantie 2020 boeken?

Nu het coronavirus iets minder grip op Nederland krijgt en we weer onder bepaalde voorwaarden op vakantie mogen, is het tijd om stil te staan bij de vakantiemogelijkheden in eigen land. Veel Nederlanders zullen in 2020 een vakantie in eigen land vieren en de meeste mensen kiezen voor een vakantie aan zee of open water. Gelukkig heeft Nederland prachtige stranden en een lange kustlijn. Mogelijkheden te over om een vakantie aan zee te boeken en op 1,5 meter afstand te blijven van andere vakantie gangers.

Veel mensen gaan een huisje met jacuzzi of wellness bungalow boeken.

Een vakantie in het buitenland is meestal duurder dan een vakantie in eigen land, Nederland. Daarom kiezen veel mensen nu voor een luxere vakantiewoning of bungalow in Nederland. Een vakantiehuis met sauna of een wellness bungalow.  Bij een vakantiehuis met sauna kan je kiezen uit een huisje met infraroodsauna of Finse sauna. Bij een wellness bungalow heb je de keuze uit een bungalow met privé sauna, hottub, bubbelbad, stoomdouche of jacuzzi. Bij de grotere wellnes bungalows kan je soms gebruik maken van een Turks Stoombad. Helaas zijn de meeste wellness groepsvoorzieningen nog gesloten of onder bepaalde voorwaarden geopend. Niemand wil tenslotte dat een ander tijdens zijn vakantie het coronavirus oploopt.Voorzichtigheid blijft ook tijdens je vakantie 2020 geboden.

Waar ga jij dit jaar je vakantie boeken?

Ik ben beniewd waar jij dit jaar je vakantie gaat boeken. Blijf je in Nederland of durf he het aan een vakantiehuis aan zee in het buitenland te boeken. Durf je tijdens deze coronavirus in het vliegtuig te stappen en doe je dan een mondkapje voor?  Kies je ook voor een vakantiehuisje met sauna aan zee?

Wij zijn benieuwd naar jouw vakantieplannen.

Post was bewerkt op 12-06-2020 07:33 door Hans